Mipa - Mipa Basecoat Mengsysteem

Dit wordt door het gebruik van nieuwe pigmenten bij metallic, parelmoer, effect en uni kleuren in een twee- of meerlaags systeem bereikt. De basislak wordt verbonden met een op elkaar afgestemde voorlak. De uitermate glanzende aflak biedt bescherming en e

Lees meer...
€38,15 Excl. btw
* Stukprijs: €0,00 /
Levertijd: 1-2 werkdagen
Merk:
+ -
Toevoegen aan winkelwagen
Aantal: 99
Stukprijs: €0,00 /

laksoort : 1K 1-Komponenten

kwaliteit : oplosmiddel houdend 

type :  dient afgedund te worden tot maximaal 50 %

merk  : Mipa

 

Dit wordt door het gebruik van nieuwe pigmenten bij metallic, parelmoer, effect en uni kleuren in een twee- of meerlaags systeem bereikt. De basislak wordt verbonden met een op elkaar afgestemde voorlak. De uitermate glanzende aflak biedt bescherming en een briljante optiek.

Het basislaksysteem Mipa BC voldoet volledig aan deze ontwikkeling. Met een zo klein mogelijke hoeveelheid mengkleuren wordt de volledige tweelaags applicatie en effectkleur afgedekt.

Mipa BC basislak is al na enkele minuten droog en overspuitbaar met blanke lak. De lak droogt half mat op en heeft een bijzonder glad oppervlak, wat een optimale lakstand biedt. Er kan eerder afgeplakt worden, bevat het Mipa BC meer pigmenten. Hierdoor dekt Mipa BC vooral bij parelmoereffect kleuren, maar ook bij andere moeilijke kleuren sneller dan andere systemen.
Gekleurde grondlagen zijn meestal niet meer nodig. Overspuiten gaat snel en probleemloos.

Het overspuiten met Mipa 2K-blanke lakken zorgt voor de laatste finishing touch en duur- zame bescherming van Mipa BC basislak. Afhankelijk van de applicatiemethode, kwaliteitseisen en klimatologische omstandigheden, kan er gekozen worden uit een breed scala van Acryl blanke lakken in MS en HS kwaliteit. Samen met een omvangrijk harder bereik, kan aan elke wens worden voldaan
Ook voor de Mipa 2K-blanke lak wordt alleen de beste grondstoffen gebruikt die een briljante, gladde en extreem duurzame oppervlakte garanderen. Uit omvangrijke tests blijkt dat het zeer effectieve UV filter de basis- en blanke lak optimaal beschermt.

 

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »