Over ons

“EuroProfs, specialist in kleuren”

 

Wij zijn kleurenspecialisten. Levering van kleur zit in ons DNA. Bij EuroProfs is er jarenlange kennis en ervaring aanwezig op het gebied van levering van hoogwaardige coatings en lakken.
Wij hebben gekozen voor Mipa als producent van onze auto- en industrielakken omdat de kwaliteit, service, betrouwbaarheid en aanwezige ervaring en capaciteit bij onze eigen kernwaarden aansluiten. Daarnaast leveren wij de gehele product lijn van Baron Coatings,
Specialisten in Industrieel maatwerk.
Wij zijn deskundigen en streven een snelheid en garantie na die bij onze afnemers passen.
Wij denken mee met onze gewaardeerde klant en zorgen voor een snelle levering, goede service, garantie en een optimaal coatingproces.
Als officiële dealer van Colad-Mipa-Baron Coatings kunnen we het complete pakket leveren, van conventionele lakken voor de industrie tot watergedragen mengsystemen voor de autoschadehersteller en alles op het gebied van non-paint.
Als extra service bieden wij onze klanten de mogelijkheid om middels onze computergestuurde Spectrophotometer een kleurstaal op onze locatie in Kootwijkerbroek digitaal te meten en te mengen.
Kom naar onze showroom in Kootwijkerbroek om de verschillende toepassingen en mogelijkheden te bekijken. Wij zijn er als sparringpartner om uiteindelijk het beste product, wat het meest geschikt is voor uw toepassing te vinden en u te begeleiden in de verwerking. Producten op maat van A tot Z.

 

Team EuroProfs

 

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »