Mipa - Mipa 2K-Reaktivzusatz VR

MIPA 2K-Reaktivzusatz is een super snelle verdunning en speciaal ontwikkeld voor een snelle aandroging en doorharding van MIPA PUR HS, OC en 2K-HS-blanke lak CC4 en C420. Aan te bevelen bij lage temperaturen zoals bijv. 's-winters. Het droogproces bij kam

€9,99 Excl. btw
Levertijd: Vandaag besteld morgen in huis
Merk:
Artikelnummer: 272010000
Aantal: 100

MIPA 2K-Reaktivzusatz is een super snelle verdunning en speciaal ontwikkeld voor een snelle aandroging en doorharding van MIPA PUR HS, OC en 2K-HS-blanke lak CC4 en C420. Aan te bevelen bij lage temperaturen zoals bijv. 's-winters. Het droogproces bij kamertemperatuur wordt duidelijk verbeterd, zonder de stofdroogtijd te verkorten waardoor het eindresultaat niet nadelig wordt beïnvloed. Duidelijk snellere droogtijd bij drogen in een droogcabine.
Verbetert de aan- en doordroging en de afplakbaarheid. Voeg tot 20% MIPA 2K-Reaktivzusatz toe aan de mix, in plaats van de geadviseerde hoeveelheid thinner.
Door gebruik te maken van MIPA 2K reactie toevoeger met MIPA 2K-HS verharder HS 25 kan van MIPA 2K HS verharder HS10 worden afgezien. Uitermate geschikt voor kleine herstelwerkzaamheden zoals spotrepairs; bij voorkeur in combinatie met de MIPA HS10 2K verharder.
De MIPA 2K-Reaktivzusatz is een extra korte 2K verdunner en drogingversneller. Verbetert de aan- en doordroging en de afplakbaarheid en daardoor uitermate geschikt voor kleine herstelwerkzaamheden zoals spotrepairs.
Waarschuwing: De potlife wordt gereduceerd (ongeveer 50%)
Mengverhouding: toevoeging circa 20% in plaats van Mipa 2K verdunning.
Verwerkingscondities: Van 10° C en tot 70% relatieve vochtigheid.
Meng vlak voor de verwerking.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »