BaronCoatings - BAROprotect standaard aluminium

Geschikt op Staal en op Beton. Uitstekende hechting ook op gladde oppervlakken. Volledig chemisch resistent tussen PH 3 en 13 (COT getest). Rioolputten, -buizen, Mestputten, -buize

Lees meer...
€96,10 Excl. btw
Levertijd: 1-2 werkdagen
Artikelnummer: 8510.004
Aantal: 100

Toepassing :

Geschikt op Staal en op Beton. Uitstekende hechting ook op gladde oppervlakken. Volledig chemisch resistent tussen PH 3 en 13 (COT getest). Rioolputten, -buizen, Mestputten, -buizen. Sluisdeuren, Stuwkleppen, Trailerbouw, Binnen kant van tanks, Off-Shore, Zware industrie (zeer hoge chemisch en/of mechanisch eisen) zoals buispalen in havens etc. Uitstekend toepasbaar als 1 laag systeem of te gebruiken als primer en te overspuiten in kleur

Eigenschappen :

Uitstekende hechting op Beton en Staal (glad en gestraald). Chemisch resistent tussen PH 3 en PH 13. In de Baroprotect Plus zijn speciale toevoegingen gedaan, waardoor een nog hogere kras/slijtvaste laag ontstaat tov de Baroprotect type 8500. Baroprotect Plus vormt een volledig afsluitende laag (geen porien). Ondanks de hoge hardheid en krasvastheid is de laag ook zeer flexibel en behoud een uitstekende hechting ook als extreme vervorming plaats vind.

Opmerkingen :

Uitstekende hechting ook op glad materiaal !! Ook uitstekend toe te passen als primer en te overspuiten in de gewenste kleur met PU / Epoxy Bij mengen van de verf en harder rustig roeren, voorkom luchtinslag.

4 : 1 in volume (5,56 : 1 in gewicht)

8510 Baroprotect Plus

8560 Baroprotect Plus Harder

V003. Geen verdunning toevoegen voor spuiten. Als toch verdunning word toegevoegd, Let op: MAX. 5% verdunning V003 toegestaan !!

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »